Nett 62 Magasfényű Fehér - D 152 Fehér - Egger F 274 ST9 Világos Beton

Letisztult formák és konyhasziget. A korábban elkülönített konyhai helyiségek ma már egyre inkább egybeolvadnak az étkezővel és a nappalival, ahogyan ennél a konyhabútornál is, és mivel vendégeink fogadóhelye is legtöbbször ez, különös figyelmet kell fordítanunk mind kialakítás mind színválasztás szempontjából, hiszen a konyha lakásunk központja, ahol a legtöbb időt töltjük. Ennél a konyhabútornál megrendelőnk igénye szerint a toronyszekrényt teljes egészében a falba építettük. A toronyszekrényben helyet kapott a beépíthető sütő és a hűtő. A konyhasziget 38 mm-es Egger W980 ST2 Matt munkalapjába egyaránt beépítésre került a mosogatótálca és a főzőlap. Formabontó megoldásként egyre inkább kedveltebbnek bizonyulnak a nyitott szabadon álló polcok.  A nyitott polcok fölé LED világítást szereltünk, mellyel további hangulatot csempésztünk a konyhai helyiségnek. Annak érdekében, hogy növeljük a bútor élettartamát, 2 mm-es ABS élzárást, minőségi Strong Boxkivetőpántokat és fiók rendszer vasalatokat kapott. Végezetül a konyhabútor ajtófrontjait Tenga 77953 nemesacél fogantyúkkal díszítettük.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése