Tömörfa cseresznye bajusz íves front - szürke braganza gránit munkalap

Az u alakú rusztikus konyha az otthon melegének érzését hozza el

rusztikus stílus egyik jellemzője, hogy egy ilyen konyhába lépve azonnal otthon érezzük magunkat. Ezt az érzést a legkönnyebben úgy érhetjük el, ha a konyha kialakításakor a natúr anyagokat részesítjük előnyben. Ezáltal terveztük meg ezt a rusztikus egyedi konyhabútort. A bútorlap Kastamonu A 359 PS 17 elegáns cseresznye színnel lett kiválasztva, ami tökéletesen visszaadja a rusztikus hangulatot. A front anyaga tömörfa, amit cseresznye szín kollekcióval vittünk fel a konyhabútorra. Marás mintája 0030PLA Bajusz Íves. Hátfala D4966 körte. Munkalapja 38mm-es Egger 076 ST 9 szürke braganza gránit szín variációt kapta, így az egyedi rusztikus külső még hivatalosabb megjelenést biztosít a konyhába. Így állt össze ez a gyönyörű és egyben egyedi “U” alakú konyhabútor. 

Ízléses és egyedi megjelenésű, teljes körűen gépesített cseresznye U alakú rusztikus konyha

Az “U” alakú konyha kialakítása végett rengeteg felszerelést is be tudtunk építeni a konyhabútorba. A mosogató Blanco Zia 9E antratic színű, ami tökéletes passzol az Olasz gránit mosogatótálcához. Egy különleges páraelszívót is beleépítettünk, pontosabban egy Falmec Mimosa 60-ast. Továbbá a konyhabútor kapott egy Candy főzőlapot CPGC 64 SWP GHG és egy Candy sütőt FCR 827 GH. Ezek mellet, hogy tovább fokozzuk az egyedi stílust, a felső elem alá led világítást tettünk.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus, várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani a te konyhabútorodat is. 

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése