Yorki tölgy - Magasfényű cappuccino - Világos sonoma tölgy

Magasfényű fronttal készült U alakú modern konyhabútor

A konyha front MDF alapú Magasfényű Cappuccino, melyhez a Falcotól választottuk a korpusz színt 584 FS22 Yorki tölgy. Az magasfényű felület eleganciát és lélegzetelállító ragyogást ad minden belső berendezésnek. 

Itt a megrendelőnek az elsődleges célja a tér teljes kihasználása volt, melyet a bútor U alakjának köszönhetően sikerült megvalósítani. Ennél a konyhánál megrendelőnk, a 38 mm vastagságú Premium W1000 ST89 munkalapot választotta, amihez tökéletesen illik a 18 mm vastagságú hátfal panel.

Egyedi bútorainkat nagy teherbírású Strongbox lassítós behúzású fiókokkal és kivetőpántokkal láttuk el, melyekre 10 év garanciát vállalunk. A felső elemek alá felcsavarozható led világítást tettünk, hogy rosszabb fényviszonyok esetén is tökéletesen lehessen látni, de egyben hangulatvilágításként is szolgálhat. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése