MDF erezett krém A62/P - Byspan 100 SWN BODEGA - Pfleiderer S6 2022 FG

Olyan konyhát szeretnél, mely sosem megy ki a divatból?

A konyhák esetében is tartja magát az örök érvényű igazság, mely szerint a világos szín soha nem megy ki a divatból. Legyen szó modern vagy éppen rusztikus konyhabútorról, a világos színek egyaránt harmonizálnak, bármelyik konyhastílus mellett is voksolsz. Ennél az L alakú rusztikus konyhabútornál megrendelőnk a világos krémszín mellett döntött. 

A konyhabútor frontjainak színe MDF erezett krém A62/P, korpuszának színe  Byspan 100 SWN BODEGA. A bútor ajtó frontjai az úgynevezett MDF lapból készültek, melynek szilárdsága és felülete kiváló. A tömör fával ellenben felülete könnyen megmunkálható.

Miért praktikus az L alakú konyhabútor?

Ez a konyhabútor rusztikus megjelenése mellett kialakítását illetően is a klasszikus L vonalat követi, mely méretarányainak szempontjából ideális. Az elrendezésre azért is fontos figyelnünk, mikor konyhabútor tervezés előtt állunk, hogy a munkavégzéshez kijelölt zónák egymástól ne kerüljenek túl nagy távolságra. A konyhabútor klasszikus L alakú elrendezése praktikus, tömör és nem utolsó sorban az ergonómiai szempontoknak a legmegfelelőbb formai kialakítás. Jó áramlást jelent a konyhában, melynek köszönhetően itt a főzés öröm! A konyhabútor tervezésénél legfőbb célunk az volt, hogy hatékony és kényelmes főzési teret teremtsünk.  

Kompakt és hosszú élettartamú kialakítás

A bútor 38 mm vastagságú Pfleiderer S6 2022 FG munkalapjába Blanco Tipo 6 S Basic mosogatótálcát és főzőlapot építettünk. A főzőlap alá került a sütő, közvetlen mellé pedig a teljesen integrált mosogatógép. 

Megrendelőnk igénye szerint továbbá közvetlen a főzőlap feletti felső elembe, Cata TF 2003 kihúzható teleszkópos páraelszívót építettünk. A konyhabútor alkatrészeit, az egyik legjobb minőségű Strong Box kivetőpántjai és lassítós, nagy teherbírású fiókrendszerei alkotják, melyek akár többszörösére növelik a bútor élettartamát.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése