By 632 Vanília festett szögletes marással MDF front - Egger H3332 St10 Nebraska Tölgy munkalap

Modern, mégis rusztikus megjelenés kellemes bézs színben

Megrendelőnk ezúttal sem bízta a véletlenre, Egger H3332 munkalapot választotta. Az Egger munkalapok ideális konyhai és modern belsőépítészeti megoldásokat képviselnek. Ott alkalmazzuk őket, ahol az esztétikának még rendkívüli igénybevétel alatt sem szabad csorbát szenvednie a felületminőség vagy az élettartam csökkenése miatt. Ehhez hozzájön maga a mintázat Nebraskai Tölgy, ami igen határozott megjelenést biztosít a bútornak. A szögletes marás révén még komolyabb lesz a megjelenés. Ha betekintünk az L alakú konyhabútor mélyére, találkozunk egy kicsit lágyabb színvilággal D1343 homok bézzsel, mely körbeöleli magát a konyhaszigetet.

Tökéletesen illeszkedő, beépített konyhai gépek

Természetesen itt se maradhatott el, hogy elegendő tárolóhelyet kapjunk, emellett ügyesen meg kellet oldani a gáztűzhely beépítését is, amit ötletes tervezőnk és szakembereink megvalósítottak. 

És mi teszi még különlegesebbé és hosszú élettartamúvá ezt a konyhabútor összeállítást?

Az antikolt porcelán fogantyú, a szemkápráztatóan gyönyörű, hófehér színek, a kopásállóság és egyedi mintázat együttesen járul hozzá a konyhasziget teljességéhez. 

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése