1000 Éves Tölgy A62/P marással MDF front - Avato 475 Alhamb 38mm munkalap

Egy vadászkastély hangulatát idéző melegbarna-színek és rusztikus tölgyfa mintázat

Igazi ínyenc konyhabútor kedvelőknek csakis a rusztikus, a természet színeit és hangulatát felidéző konyha jöhet szóba. Képzeld el magad egy olyan konyhai helyiségben, ahol a tölgyfa mintázata csupán csak egy tényező a természetesség vonalában, ahol a precizitás és a megmunkálás a legparányibb részletekben is érzékelhető. És most képzeld el, hogy a hajópadló hatású parketta közepén, még egy stílusában is antik konyhasziget párosul L alakú bútorodhoz. Otthonodban egészen biztos, hogy a konyha lesz a leglátványosabb helyiség, amennyiben rajongsz a rusztikus stílusú bútorokért.

 

Tömörfát idéző megjelenés megfizethető áron

Egy minden részletében tömörfából készült konyhabútor ára ugyanakkor nem az olcsóságáról híres, de vajon a nem látszó részeken is kell, hogy ezek a részek vonuljanak végig? Egy MDF lapból készült konyhabútor is lehet olyan szép, mint egy tömörfából készült. Az MDF lapok ugyanis könnyen megmunkálhatóak, ezenfelül bármilyen marásmintával készülhetnek, és nem utolsó sorban az ára is kedvezőbb mint egy tömörfából készült konyhabútornak. Ennél a konyhabútornál, törekedtünk a természetesség, azonban a megfizethetőség feltételére is. 

 

Harmónia - ahol a rusztikus L alakú konyhabútor és a legmodernebb gépesítés kiegészíti egymást

konyhabútor frontjainak színe 1000 Éves Tölgy, A62/P marásmintával, korpusza pedig Falco 1758 FS24 Rusztikus Tölgy. A konyhabútor 38 mm-es Avato 475 Alhamb munkalapot kapott, mely a konyhasziget nyújtott oldalán ívesen élzárt, a sarokrésznél pedig összemart. A munkalapba közvetlen az ablak alá beépítésre került a mosogató, a természetes fény kihasználása érdekében, továbbá a főzőlap, mely felett megrendelőnk igénye szerint külön nyitott polcos elemet készítettünk a páraelszívó elhelyezésére. A toronyszekrénybe a mikrohullámú sütő, alatta a sütő kapott helyet. A konyhabútorba beépíthető mosogatógép is került.  A bútor frontjai és fiókjai minőségi Stong Box vasalatokkal lettek ellátva. A felső elem alá led világítást szereltünk, így egy kis hangulatot becsempészve a már amúgy is otthonos helyiségbe. Különös figyelmet fordítottunk a fogantyú és a bútor stílusának harmóniájára. A Victoria Patinázott Bronz 157 685 tökéletes választásnak bizonyult, mely végül a bútor ékköve lett. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése