H3860 ST9 Pezsgő Rideg Juhar front - F274 ST9 világos beton 38mm munkalap

Modern barna konyhabútor - kis lakásba kis konyhabútor

Tervezésünk során érezzük leginkább, mit is jelent nekünk alkalmazkodni megrendelőink konyhai méreteihez. Ezt a konyhabútort egy lakótelepi ház harmadik emeleti kislakásába terveztük. Meggyőződésünk azonban, hogy egy kis háztartási, egyszemélyes konyhabútor is lehet gyönyörű és ami még fontosabb, praktikus. 

Hogyan nyertük meg ennél a barna juhar egysoros konyhabútornál a kis teret?

A konyhabútor egy térelválasztó falra lett építve. A bútor teljes hossza mindössze 3 méter, melynek legszélesebb eleme a mosogatós elem, ami 1,2 méter. A konyhabútor 38 mm-es F274 ST9 Világos Beton színű munkalapot kapott, melybe a mosogatót és a főzőlapot egyaránt beépítettük. A főzőlap alá került beépítésre a sütő. A bútor felső elemeinek alsó lapjai led világítással szereltek, annak érdekében, hogy a munkavégzés gördülékenyebb, a hangulat kissé vidámabb legyen. A toronyszekrénybe került beépítésre a hűtőszekrény, mely alá szellőzőráccsal biztosítottuk az elektromos készülékeknek ilyenkor szükséges szellőzését. A toronyszekrény melletti felső elem frontja savmart üveggel készült, amivel kissé megbontottuk a konyhabútor egyszerűségét. Befejezésképpen pedig a Nagisa 77913 ezüst színű fogantyúival tettük ragyogóvá a kicsinyke konyhabútort. A korpusz és a front színe egyaránt a H3860 ST9 Pezsgő Rideg Juhar színt kapták, melyet a térelválasztó fal kék árnyalata különösen kiemel.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése