H3860 ST9 Pezsgő Rideg Juhar - Nett 20 Magasfényű Fekete

... egy nagy konyha az egész családnak

Egy szép és praktikus konyha minden háziasszony álma! Ez a konyhabútor nagyon csinos, egyedi és fiatalos, L alakját és a konyhai helyiség méreteit tekintve tökéletesen megfelel egy család főzési igényeinek, bármennyien használják is. 

A korábban elkülönített konyhai helyiségek ma már egyre inkább egybeolvadnak az étkezővel és a nappalival, ahogyan ennél a konyhabútornál is, és mivel vendégeink fogadóhelye is legtöbbször ez, különös figyelmet kell fordítanunk mind a kialakításra, mind a színválasztásra, hiszen a konyha lakásunk központja, ahol a legtöbb időt töltjük. 

A használhatóság és a praktikusság az első ennél a barna-fekete L alakú modern konyhabútornál

A konyhabútor színe túlnyomó részben Pezsgő Rideg Juhar, melyet a felső elem Magasfényű Fekete Frontjai kellőképpen kihangsúlyoznak, ennek választásában a színkombináció kifogástalan látványt nyújt. Viszont ne feledjük el, hogy egy konyhabútor tervezésnél korántsem a legfontosabb kérdés a konyhabútor színeinek kiválasztása, a leglényegesebb szempont ugyanis, hogy bútorunk praktikus, könnyen használható legyen. Elsősorban a munkavégzés ne kényszerítsen fárasztó testtartásra, és hogy a munka gördülékenyen elvégezhető legyen. A konyhabútor azon része, mely nem a  fal mellett vonul, az lett a bútor félszigete, mely felett Cata kürtős sziget elszívó lett építve. A különálló tűzhely, hűtőszekrény és a kamraszekrény már a múlté. A modern beltéri tervezés megengedte számunkra, hogy a toronyszekrény teljes egészében a falba épített legyen. A Cata sütő és a hűtő egyaránt a toronyszekrénybe épített.  Elektromos készülékek esetében a bútor lábazatát szellőzőráccsal szereljük, az ilyenkor szükséges szellőzés érdekében. A felső elem alsó lapjai led világítással szereltek. A munkalap sarok összemarást és vízelzárót is kapott, hogy megelőzzük a víz lefolyását a munkalap és a fal közé, így meghosszabbítva a bútor élettartamát. A munkalapba Cata főzőlap és Blanco silgránit mosogatót építettünk. A Blanco Silgránit mosogatók előnye, hogy könnyedén tisztíthatóak, forgatható beépítési lehetőségekkel rendelkeznek, melyek korszerű design vonalvezetéssel készülnek, nem utolsó sorban elegáns és modern külsejükkel konyhabútora ékszere lesz.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése