H1277 ST9 Világos Lakeland Akác - Nett 20 Magasfényű Fekete

Konyhasziget: mutatós és praktikus egyben

Minden háziasszony álma egy konyhasziget, mely esztétikusabb és divatosabb látványt nyújt konyhai helyiségének, és nem utolsó sorban tárolóelemként is szolgál. Azoknak, akik konyhaszigetet szeretnének kialakítani, tudniuk kell, hogy megvalósítása nagyban függ konyhai helyiségük és a kívánt sziget méreteitől is. Általánosságban elmondható hogy a sziget minden oldalától mért távolságnak legalább 120 cm-esnek kell lennie. Ez azért fontos, hogy a fiókjai, illetve az ajtajai gond nélkül nyithatóak legyenek. Ennél a konyhabútornál a szigetünk hossza összesen 2400 mm. 

Gorenje indukciós főzőlap mely a sziget közepére került beépítésre többnyire kis helyet foglal el, melynek előnye, hogy több munkafelületünk maradt szabadon. A főzőlap felé Cata Isla Legend sziget páraelszívó került. Megrendelőnk igénye szerint, a Blanco Zia S mosogató mellett a munkalapból kialakítottunk egy kétszemélyes étkezőasztalt, miáltal még praktikusabbá varázsoltunk a konyhabútort. 

A barna-fekete L alakú modern konyhabútor felszereltsége

A konyhabútor színe Nett 20 Magasfényű Fekete és H1277 ST9 Világos Lakeland Akác. A bútor felső elemeinek frontjai sötétített üvegből készültek, melyek alatt led világítással emeltük a konyha hangulatát. Az üveg, a magasfényű fekete étkező asztal és a toronyszekrény hátfala tökéletes összhangot teremtenek. A toronyszekrényben kialakítottunk egy kamraszekrényt is, mely mellett helyet kapott a beépített mikrohullámú sütő, alatta a sütő és a hűtőszekrény, ami alatt szellőzőrácsot is biztosítottunk. A konyhabútor frontjai és fiókjai Stong Box nagy teherbírású, csillapítós pántokat és fióksíneket kaptak. Ennél a konyhabútornál a sok tárolóelem és a konyhasziget volt a mérvadó szempont, melyet sikerült is megvalósítanunk.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése