Nett 62 Magasfényű Fehér - H 1277 ST9 Világos Lakeland Akác

A lebegő konyhabútor - varázslat?

Vannak, akik az egyedi bútortervezésnél is a hagyományos megoldásokat választják, és a vannak, akik a formabontó lehetőségeket keresik. Képzelj el egy konyhabútort, mely a “levegőben” van. Varázslat? Nem az. Megrendelőink különböző kívánalmakkal jutnak el hozzánk, éppen úgy, ahogyan ennél a konyhabútornál is. Az ötlet, mely szokatlan, mégis páratlan és exkluzív, tökéletesen kivitelezhető bármilyen konyhai helyiségben. 

A konyhabútor alsó tároló elemei és a toronyszekrény teljes egészében a falhoz rögzített. Kivitelezése éppen úgy történik, ahogyan a felső szekrényeket helyezik fel, fali rögzítő profilok segítségével. A bútor színe Nett 62 Magasfényű Fehér, mely kifejezetten illik bármilyen színhez, azonban ez esetben a Lakeland Akác színű asztallal hasonlóan a padlóburkolat és a fali panel színéhez párosítottuk, így még pedig inkább megnöveltük a tér vizuális hatását. 

Még több helyet és még kényelmesebb főzést biztosít a barna-fehér L alakú magasfényű konyhabútor

Egy sziget a konyha közepén, mely étkezőasztalként is szolgál, mi lehet ennél helytakarékosabb és praktikusabb? A konyhabútor Strong fiókvasalatai, kivetőpántjai és kosarai professzionális minőséget, egyedi stílust és kitűnő árat jelentenek – egy bútoréleten át. Minden háziasszony megérdemel egy minőségében és stílusában modern, ergonómia szempontból megfelelő konyhabútort, hogy a konyhában töltött idő kellemes és kevésbé fárasztó legyen. Te se érd be kevesebbel. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése