MDF Nett 62 magasfényű fehér, Egger H1101 - Egger U999 ST89 Fekete - Kastamonu D 152 fehér

Modern magasfényű konyhabútor az otthonos és minimalista stílus kedvelőinek

Minden konyhabútornak, a konyha főnökéhez kell igazodnia. Célnak megfelelően, legyen hely a rengeteg konyhai felszerelésnek és annak a személynek aki éppen tevékenykedik a konyha szigetében. Ezen felül legyen modern és gyönyörű kivitelezésben tündököljön. Vajon, lehetséges mind ez? Természetesen. Rengeteg időt és energiát belefektetve megszületett ez az egyedi konyhabútor is.

Megrendelőnk Egger H1101 bútorlapot választott magas fényű fehér színnel. Ahogy a beszűrődő nap fénye megvilágítja ezt a gyönyörű színt, visszaadja meleg hatását. Ezután tovább vittük ezt a kis világos színt a bútor belsejébe D 2201 festett fehér beütéssel. Magát a konyhaszigetet egy kicsit merészebb barna színnel tettük gazdagabbá. A munkalap 38 mm Egger U999 ST89 fekete színben lett kiválasztva, ami egy remek választás, mivel nem csak egy sima munkalapról beszélünk. Nagyon erős anyagának köszönhetően sok éven át tartós, emellett a kialakítása miatt a takarítása is gyerekjáték. A nagy teherbírású StrongBox pántoknak és fékezőknek köszönhetően a fiókok könnyedén használhatóak. A Hrazda 35933 fogantyúkkal még modernebb dizájnt adtunk a konyhabútornak. Emellett beépítésre került még egy Blanco Topp EZ 8 x 4 C rozsdamentes acél mosogató is, amihez párosul egy gyönyörű króm csaptelep, Blanco Daras – ezekkel lesz teljes a konyhabútor.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése