Egyedi konyhabútor

Ha rendszeresen és sok időt töltesz a konyhában, akkor tudod, mennyire fontos, hogy minden a kezed ügyében legyen. A legtöbb esetben rengeteg dolognak kell elférnie aránylag kis helyen, ami nehéz, de nem lehetetlen küldetés. A legnagyobb segítséget egy átgondoltan megtervezett, szakszerűen kialakított konyhabútor jelenti: okosan használja ki a rendelkezésre álló teret, így nem lesz zsúfolt az összhatás. 

Hogyan lesz csodálatos az a hely, ahol a legtöbb időt töltöd?

Segítünk az ötletelésben

Ingyenes 3D látványtervet készítünk, hogy egyszerű legyen döntened.

Megtervezzük, elkészítjük és be is építjük

Gépparkunk lehetővé teszi, hogy a legnagyobb precizitással dolgozzunk (CNC, vagyis számítógépes vezérléssel irányított gépek).

Minden pontosan illeszkedik a helyére és tökéletesen működik

Célunk a jól működő konyha kialakítása, ami természetesen esztétikumát tekintve is pontosan olyan, amilyennek szeretnéd.

Magyar gyártmányú konyhabútorok 20 év tapasztalatával

Az egyedi igényekre szabott konyhabútorok rendkívüli szépséget és kényelmet kölcsönöznek a konyhának. Az átgondoltan megtervezett és gondosan elkészített bútorok egyszerűen nem helyettesíthetőek. Szenvedélyesen foglalkozunk gyönyörű konyhabútorok készítésével, alkotásaink számos lakásban megtalálhatóak Magyarországon, nem csak Tomajmonostora és Dunaharaszti környékén.

Milyen stílusú álmaid konyhája?

A lakáskultúra még sosem volt ennyire válto­zatos, mint napjainkban. Különböző stílusok élnek egymás mellett, nincs uralkodó irányzat. Rusztikus, magasfényű vagy modern legyen a konyhabútor? A kimért elegancia vagy a modern vonalvezetés a vonzóbb számodra? Inspirálódj már elkészült konyhabútorainkat nézegetve!

Mi a különbség az átlagos és az álomkonyha között?

Hatalmas szerepe van a helyes anyagválasztásnak. A színek, a textúrák, az anyagok – csupa olyan tényező, ami élettel tölti meg nemcsak a konyhabútort, hanem az egész lakást is. Amit biztosan megtalálsz nálunk:

  • hatalmas színválaszték
  • egyedi színre festett frontok
  • üvegpanelek akár egyedi fotóval is
  • munkalapok bármilyen mélységben

Mivel a választék zavarbaejtően nagy, mi segítünk neked a színek és az anyagok kiválasztásában, maximálisan figyelembe véve az elképzeléseidet és az igényeidet.

Tanácstalan vagy? Akkor kezdd itt!

Összeállítottunk egy konyhatervezés feladatlistát azoknak, akik még nem tudják pontosan, mit szeretnének, illetve nem tudják, mire kell figyelni a tervezés során. Kattints a gombra, és töltsd ki a mini kérdőívet, mi pedig kielemezzük! Tégy egy próbát, az elemzés teljesen ingyenes! 😊

Miért válassz minket?

Amikor az asztalos álma találkozik a megrendelő álmával

2001-ben indítottam asztalosműhelyemet Dunaharasztiban, és a lapszabászatot szerelvényüzlettel. Főleg egyedi konyhabútor, gardrób és fürdőszobabútor gyártásával foglalkoztunk, ami jelenleg is a fő profilunk. A vállalkozás növekedésével elköltöztünk, és ma már tomajmonostorai műhelyünkben történik a teljes bútorgyártás korszerű, magas minőségű gépparkkal és szakmai háttérrel. Szeretjük a strapabíró és szép bútorokat, és két évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően nincs olyan kihívás, amire ne találnánk megoldást. 

Büszkék vagyunk arra, hogy a hagyományos bútorgyártást ötvözni tudtuk a modern kor követelményeivel és technikai vívmányaival, így nem csak az egyediséget, de a minőséget és az időtállóságot is biztosítani tudjuk megrendelőinknek. Konyhabútorainkra 2 éves garanciát vállalunk.

Márkák, amikkel dolgozunk