Egyedi gardrób a TBM-től

Erős anyagok, stabilitás, hatalmas színválaszték

Nem csak mi, megrendelőink is élesben tesztelték: az általunk gyártott egyedi gardróbokhoz felhasznált anyagok megfelelnek a legmagasabb szintű követelményeknek.

Bármilyen szekrényről is legyen szó, annak minden körülmények között stabilnak kell lennie – ezért masszív anyagokra és magas gyártási minőségre van szükség a kivitelezéskor. Gardrób tervezőnknek úgy kell megkezdenie az egyedi bútorod kivitelezését, hogy tisztában legyen minden igényeddel és elvárásoddal.

Igazodjon egyedi gardróbod otthonod stílusához és a te ízlésedhez: erről gondoskodik az óriási szín-, dekor-, anyag- és fogantyú választékunk. Így lehet szekrényed 100%-osan rád szabott.

Egyedi gardrób tervezése DÍJMENTESEN!

Bárki, aki már élvezte egy öltözőszoba vagy gardróbhelyiség kényelmét, nem akarja többé áruházi szekrénysorba pakolni ruháit. Egy egyedileg tervezett gardrób hatalmas előnye, hogy minden cipőnek, ingnek, ruhának, táskának, nadrágnak megvan a maga helye, és minden azonnal kézre esik.

Az egyedi gardrób minden igényt kielégítő tervezéséhez a megfelelő elemek összeállítására van szükség, a lehető legjobb funkcionalitás pedig szakember feladata. A te kívánságaidnak megfelelően készítjük el gardróbot tervét, majd az általad kiválasztott anyagokból és színekből gyártjuk le és szereljük be otthonodba. Álmaid így végre teljesülnek, és a reggeli öltözködésed rituáléjának is meglesz a saját szentélye otthonodban.

Mit garantálnak a TBM egyedi gardróbszekrényei? Maximális minőséget, tartósságot, széles körű tervezési lehetőségeket. És egyfajta hollywoodi álom beteljesülését.

Egyedi gardrób inspirációk

Legyen bármilyen különleges is egy előre gyártott bútor, egyáltalán nem biztos, hogy számodra ideális megoldást jelent. Az előre gyártott bútorok ugyanis nem veszik, nem is vehetik figyelembe a otthonod sajátosságait, így megeshet, hogy már a beépítés sem megy zökkenőmentesen.

Az egyedi gardrób:

milliméter pontosan illeszkedik

kompromisszum mentes

szabad fantázia

növeli az ingatlan értékét

Márkák, amikkel dolgozunk

Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése