Egyedi előszoba a TBM-től

Az előszoba az otthon névjegykártyája

Első benyomás csak egyszer van. Nincs második esély. Így van ez otthon is. Amikor belépsz egy lakásba, akkor már az előszobában kialakul benned egy kép az ott lakókról.

Bizony, így van ez a te vendégeiddel, látogatóiddal is. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem tulajdonítanak kellő jelentőséget ennek az általában aprócska, de kikerülhetetlen helyiségnek.

A szép, hívogató előszoba a sikeres vendégfogadás kapuja. Ne úgy tekints rá, hogy csupán a kabátokat, cipőket és táskákat tárolod ott! Ez az otthonod névjegykártyája, többet mond el rólad és családodról, mint a nappali vagy konyha: mennyire vagytok rendezettek? Milyen a stílusotok? Hogyan telnek mindennapjaitok – pörgősen vagy lustán-lomhán?

Azonban nem csak a designra kell gondolnod, mikor megtervezed az előszobát, a praktikum talán itt a legfontosabb – pontosan azért, mert viszonylag kevés hely áll rendelkezésedre ahhoz, hogy minden kabátnak, cipőnek, esernyőnek és táskának meg legyen a helye. 

Hozd ki a legtöbbet az előszobádból is!

Kapjon reflektorfényt az előszoba is!

Sokszor elfeledkezünk erről a nagyrészt aprócska, de igen fontos helyiségről. Néhányan abba a hibába is beleesnek, hogy azokat a bútorokat zsúfolják ide, amik máshol már nem férnek el, ezzel pedig megteremtik magát az őskáoszt.

Teremts harmóniát előszobádban is egyedi bútorokkal! Legyen már ez a helyiség is otthonos és rendezett, ahova öröm belépni. 

Egyedi előszoba inspirációk

Legyen bármilyen különleges is egy előre gyártott bútor, egyáltalán nem biztos, hogy számodra ideális megoldást jelent. Az előre gyártott bútorok ugyanis nem veszik, nem is vehetik figyelembe a otthonod sajátosságait, így megeshet, hogy már a beépítés sem megy zökkenőmentesen.

Az egyedi gardrób:

milliméter pontosan illeszkedik

kompromisszum mentes

szabad fantázia

növeli az ingatlan értékét

Márkák, amikkel dolgozunk

Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése