Nett 68 magasfényű, Egger U-732 porszürke, SWI-0440 alaszka fehér

Az előszoba otthonunk névjegye – hiszen ide lépünk be először, itt fogadjuk a vendégeket, látogatókat, vagyis ez az a helyiség, amit először látunk. Éppen ezért igenis lényeges, hogy milyen benyomást kelt, hogyan tükrözi az otthon és az ott lakók stílusát és életvitelét.

Megrendelőnk előszobája egy rendkívül kis helyiség, ezért nagy feladat előtt álltunk: hogyan tudjuk megoldani, hogy a lehető legoptimálisabban használjuk ki a helyet úgy, hogy közben valóban lenyűgöző egyedi bútort alkossunk meg? Teljesítettük a kihívást: a lakásba belépve azonnal egy barátságos, de mégis designos, alaszka fehér és porszürke gardrób várja a látogatót. Már a bejárati ajtónál érezni, hogy egy otthonos lakásba érkeztünk. Ezen kívül figyelnünk kellett arra is, hogy mivel az előszobához közvetlenül kapcsolódik a konyhai helyiség, a két bútor összhangban legyen egymással.

Megrendelőnk rendkívüli stílusérzékkel rendelkezik, így öröm volt számunkra, mikor a Nett 68 magasfényű ajtó mellett SWI-0440 Alaszka Fehér és Egger U-732 Porszürke összeállítást választott korpusznak, Fehér SWI_101 hátfallal. A fogantyú strapabíró fém Ferri 0249 33cm lett, míg a ruharúd 193150 STRONG Ruharúd ovális 15/22/2000mm króm. A fiókok záródásának csillapítását STRONG pántokkal oldottuk meg.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése