Egyedi bútorok speciálisan a te igényeidre tervezve

A szép bútorok tervezése és gyártása iránti szenvedélyünk már 20 éve meghatározza a munkánkat. Most megosztjuk veled ezt a szenvedélyt!

tbm-logo

Ahogy nőtt a megrendelőink köre, kinőttük az első műhelyt, így jelenleg tomajmonostorai bútorasztalos műhelyünkben történik a teljes bútorgyártás, magas minőségű gépparkkal és szakmai háttérrel. Hogy közelebb kerüljünk megrendelőinkhez, bemutatótermet nyitottunk Dunaharasztiban, így egyedi bútoraink megtekinthetőek közelről, és sokkal könnyebben, gyorsabban és dinamikusabban szolgálhatjuk ki megrendelőinket.

Legyünk jobbak – együtt

A mögöttünk álló 20 év csupán a kezdet. Nagy terveink vannak, hogy minél több szép bútor kerüljön az otthonokba, és minél több család élvezze azt a kényelmet, amit az egyedi igények alapján tervezett bútorok nyújtanak.

Minden, amit csinálunk, szervesen kapcsolódik alapvető célunkhoz:

Olyan bútorokat készítünk, amelyek nem csupán szépségükben, de élettartamukat tekintve is megállják a helyüket.

A te stílusod

A rusztikus, a modern, esetleg a magasfényű bútorok vonzanak? Mi elkészítjük neked azokat a bútorokat, amelyeket megálmodtál. Mi nem megváltoztatni akarunk téged, hanem segítünk, hogy a lakásoddal is megmutasd, ki is vagy valójában!

Minden működik

Egyedi bútorainkat a lehető legmagasabb minőségben és a legnagyobb precizitással készítjük el. A tervezés során az adott helyiség jellemzőiből és a megrendelő igényeiből indulunk ki. Okos megoldásokat akarunk nyújtani, amelyek több problémára (tárolás, kis felület, gyakori használat) is választ adnak.

Figyeljük a trendeket

Nyitottak vagyunk a dizájn újdonságaira és a szakmai innovációkra. Ha extra igényeid vannak a színek, a panelek vagy a szerelvények terén (például motoros vagy nyomásra nyíló frontok, csillapítós behúzású fiókok, ajtók), mi figyelembe vesszük azokat a tervezés során.

Amikor bútorokról van szó, neked mi a fontos?

Nálunk a csodaszép és időtálló bútorok szeretete családi hagyomány. Minden bútorunk a kényelem és a kifinomultság jegyében készült. Valódi otthonokba készítünk olyan bútorokat, amelyek megkönnyítik az emberek életét, szebbé teszik a környezetüket, és ezzel nyugodtabbá és derűsebbé teszik az életüket.

Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően minden kihívásra megoldást találunk, átlátjuk a vevő elképzeléseit, és mindig a tökéletes végeredményre törekszünk.

Segítünk az ötletelésben

Megtervezzük

Elkészítjük és beszereljük

Sikerünket annak köszönhetjük, hogy hiszünk az ügyfélközpontú megközelítésben, az ügyfél igényeinek pontos felmérésében és követésében, az elegancia és a kényelem egyensúlyában. Korszerű gyártási technológiánknak köszönhetően garantálni tudjuk a precizitást és a minőséget.