Találkozzunk a Konyhakiállításon!

Nagy örömünkre az idei évben is részt veszünk a Konyhakiállításon. Meghívunk, hogy látogass el a Budapest Arénába 2023. március 3. és 5. között, a 23C standra!

Lehetőséged adódik arra, hogy megtekints néhány általunk készített konyhabútort, majd egy jó kávé és némi finom házi sütemény elfogyasztása közben beszélgethetünk arról, hogy miként ötvözzük mi a tudást, a szépérzéket és a szakmai tapasztalatot.
Találkozzunk és tervezzük meg együtt konyhádat!

Ezekkel a programokkal vár a Tomaj Bútor Manufaktúra a Konyhakiállításon

Standunkon egyrészt szeretnénk, ha megismernénk egymást: te a Manufaktúrát és az általunk gyártott egyedi bútorokat, mi pedig az elképzeléseidet álmaid konyhájáról. 

Mivel kint lesz velünk konyhatervező szakemberünk a speciális tervezőszoftverrel együtt, ezért akár a helyszínen, 3D-ben is megnézheted jövőbeni konyhádat.

Találkozzunk a Konyhakiállításon és álmodjuk meg együtt a családodra és otthonodra szabott egyedi konyhabútort!

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
  Hozzájárulás
  Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  Legutóbbi bejegyzések

  Energiatakarékossági tippek a konyhában

  Használj energiahatékony készülékeket, például hűtőszekrényeket, mosogatógépeket és sütőket. Ezek az eszközök kevesebb energiát fogyasztanak, miközben ugyanolyan hatékonyan működnek. Környezetbarát és takarékos élet – ez csak

  Olvass tovább »