Nem mindennapi konyhabútor tippek kicsi konyhákba

Ha a konyháról van szó, akkor az első számú probléma az szokott lenni, hogy túl kicsi. Inspirációnak hoztunk néhány egyedi konyhabútor ötletet kifejezetten tenyérnyi konyhákba!

Konyhabútorok, amelyek meghódították a közösségi médiát

Imádjuk a magasító elemet

Kis konyhában már-már kötelező, hogy a konyhabútor igazodjon a magassághoz és maximálisan kihasználja a helyiség méretét. Ebben a konyhában a faliszekrény fölé magasító elem került, és a munkalaphoz színazonos lapból készült a felső magasítórész.

Becsüld meg az értékes millimétereket!

Minden milliméter számít! Még pár centi szabad helyet is ki lehet használni. Erre szoktuk mondani, hogy egy kis konyhában is elfér mindaz, ami egy nagyban. Csak egy kis kreativitás és tervezés kell hozzá. ?

Amikor nem fér be az asztal

Kis konyhában nagy kihívást jelenthet az asztal elhelyezése. Hagyományos módon az egysoros (esetleg L-alakú) konyhabútorral szembe kerül. Lehetséges, hogy ettől a sablontól elszakadva sokkal jobb helyet találunk neki!

Fehérre fehér

A parányi konyhát sokan csak fehérben tudják elképzelni. És ez érthető is, hiszen a fehér optikailag tágítja a teret, fényesebbé teszi a helyiséget. A tiszta fehér nem jelenti azt, hogy monoton, unalmas lesz a konyha. Ebben a konyhában például a rusztikus és a modern, fényes felületek keverése visz változatosságot, játékosságot az összképbe.

Konyhabútor semleges színekben

Ha nem jön be a fehér, remek opció lehet egy világos, semleges szín. Vagy kettő. A fa természetes színe és a fémes szürke nagyon jól kiegészítik egymást. Szintén jó ötlet a padlólap visszaköszönése a tűzhely mögötti hátfalon.

Egyszerűen is lehet?

Sok esetben a legjobb megoldás első ránézésre adja magát. Nem kell túlbonyolítani, csak az alapvető szempontokat kell figyelembe venni: kihasználni jól a teret, világos színeket használni, a barátságos, hívogató hangulat kedvéért segítségül hívni a fa természetes szépségét. A végeredmény? Tökéletes!

Most tervezed a konyhabútorod? Oszd meg velünk az elképzeléseid, és mi maximálisan figyelembe vesszük az igényeidet és az érdekeidet! Töltsd fel a terved, vagy hívj minket itt>>

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Legutóbbi bejegyzések