Milyen a jó bútorasztalos cég?

A jó bútorasztalos cég precíz, megbízható, szakmai tanácsokkal segít és arra törekszik, hogy veled közösen valósítsa meg azt a konyhát, amit elképzeltél. Nálunk, a Tomaj Bútor Manufaktúránál Te vagy az első, hiszen érted dolgozunk immár 20 éve.

Bútorasztalos vagy bútorasztalos cég?

Egy bútorasztalos cég rendelkezik saját konyha stúdióval, könnyen leinformálható, átlátható és egész biztosan megtalálható, elérhető. Ha bútorasztalos céget bízol meg a konyhád gyártásával, nem kapsz zsákbamacskát, hiszen a stúdióban látni fogod az anyagokat, amivel dolgozunk, nem kell több helyre elmászlálnod és nyitvatartási időben mindig eléred a céget.

A Tomaj Bútor Manufaktúra egy 20 éve működő bútorasztalos cég, családi vállalkozásban dolgozunk, előre egyeztetett időpontban várunk dunaharaszti bemutatótemünkbe, ahol szem és tapintás alapján választhatod ki a bútorlapot álomkonyhádhoz!

A jó bútorasztalos cég így dolgozik

A jó bútorasztalos cég szakembere az alábbi ismérvek szerint dolgozik:

 1. A jó bútorasztalos tud hallgatni – a legfontosabb feladata, hogy megértse, mire vágyik a megrendelő, mit és hogyan képzelt el. Ha ez kimarad, a konyhabútor nem lesz az igazi. 
 2. Őszinte szakmai véleményt ad az elképzelt konyháról. Előfordulhat, hogy olyasmit kérnek a bútorasztalostól, ami nem valósítható meg, esetleg nem lenne olyan szép vagy praktikus. Erre mindenképpen fel kell hívni a megrendelő figyelmét, hogy jó döntést hozhasson.
 3. A jó bútorasztalos cég szakembere tervez – a Tomaj Bútor Manufaktúra 3D-s látványtervet készít az elképzelt konyháról  és ezzel együtt árajánlatot küld.
 4. Részletek tisztázása, esetleges módosítások, ha kell, több személyes találkozó után történik a terv véglegesítése.
 5. Az árajánlat és terv elfogadása után megkezdődik a gyártás.
 6. A megrendelővel előre egyeztetett időpontban beszereli a konyhabútort.

A modern, 21. századi bútorasztalos cég már nem kézzel dolgozik

Egy bútorasztalos  cég alkalmazottja mindenki fejében egy tagbaszakadt, nagydarab fickó, akinek mindig koszos a keze és aki mindent maga csinál. Nos, ma már ez nem teljesen igaz. A bútorasztalosnak cégnek is haladnia kell a korral, ezért a Tomaj Bútor Manufaktúra a 3D látványterv alapján egy számítógép által vezérelt gép segítségével vágja ki a bútorlapokat. 

Miért nem magunk csináljuk? Azért, mert az ember tévedhet, de a gép milliméter pontosan vágja ki a bútorlapokat, így az 100%-os illeszkedés garantált. 

A szakma munkát azonban továbbra is magunk végezzük kezdve a tervezéstől a bútor összerakásáig.

Ki a bútorasztalos a Tomaj Bútor Manufaktúránál?

A bútorasztalos egy régi, “klasszikus”, kétkezi foglalkozás. Ez nem az a szakma, amit az ember pár hónap alatt megtanul egy online kurzus keretében. Egy jó bútorasztalos évekig tanul, dolgozik, tapasztal és fejlődik évről évre. A Tomaj Bútor Manufaktúra alapítója, Kecskeméti Zoltán 20 éve bútorasztalos, ő a cég lelke és az egész szakmai a kisujjában van. Mielőtt bármi történne, meghallgat Téged és őszintén elmondja, hogy amit elképzeltél, hogyan valósítható meg, mit nem érdemes beépíteni a konyhádba és szakmai ötletekkel is segít.

Megtervezzük a konyhád!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, küldj egy skiccet és kezdjük el a tervezést! Ha tetszik a terv, egy személyes találkozó keretében egyeztetjük a részleteket, majd megkezdjük a 3D látványterv elkészítését és árajánlatot küldünk.

Ez érdekel, szeretnék konyhát terveztetni >>>

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
  Hozzájárulás
  Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  Legutóbbi bejegyzések

  Energiatakarékossági tippek a konyhában

  Használj energiahatékony készülékeket, például hűtőszekrényeket, mosogatógépeket és sütőket. Ezek az eszközök kevesebb energiát fogyasztanak, miközben ugyanolyan hatékonyan működnek. Környezetbarát és takarékos élet – ez csak

  Olvass tovább »