Látványos és ellenálló!

Számtalan háziasszony ismeri, hogy milyen nehéz tisztán tartani csempéit a konyhafalon, fugáikról nem is beszélve. Kipróbált már számos tisztítószert, mégis órák teltek el mire a kívánt tisztaságot elérte – ez időigényes és bosszantó. Lehet, hogy te is ezzel a problémával küzdesz? Ne csüggedj! Mi tudjuk a megoldást! 

Legyen szó új konyhabútor tervezéséről vagy a meglévő felújításáról, fontos feladat a hátfalburkolat kiválasztása. Mindent a szemnek! Egy munkalaptól, illetve konyhai hátfaltól elvárjuk, hogy viselje el a mindennapi konyhai használat során jelentkező behatásokat, ugyanakkor látványelemként is állja meg a helyét. 

A TBM felajánlja neked a legmodernebb kialakítást, hogy konyhád a lehető legelegánsabb és egységesebb képet alkossa.

A dekoritlemez rendkívül időtálló, könnyen tisztítható, víz-, kopás-, karc- és ütésálló, így remek választást nyújt konyhád falára. Dekoráció és dizájn szempontjából a csempepótló hátfal a leghangsúlyosabb tényező a konyhabútornál, mely központi szerepet játszik konyhád megjelenésében, hiszen főzés során is szinte folyamatosan ezt látod. A TBM-nél számtalan stílusban választhatsz fali burkolatot konyhabútorodhoz, munkalapodhoz, ami színben és személyiségében hozzád illő. Dekoritlemezek palettájának kiugróan széles választéka a fahatású, UNI színűektől (sárga, zöld, kék) egészen a márványhatásúakig terjed. Csempepótló hátfalaink síkragasztással, forgácslap, bútorlap vagy MDF hordozón készülnek, mely felületére dekoritlemezt ragasztunk fel 8-10 mm vastagságban. Miután hátfalunk felkerült a felső és az alsó konyhabútor közé – melyet munkalapunkhoz azonos, illetve eltérő színben egyaránt választhatunk –, nincs szükségünk vízelzáróra, csupán elég egy vékony szilikon csík, hogy ne folyjon le a víz.  Konyhád nem csak ízléses, szép és praktikus is lesz. Dekoritlemez hátfalaink megkönnyítik mindennapi életet konyhádban. Ellenállhatatlanul ellenálló!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük