Konyhai stílusok

A konyhád stílusa illik az elképzeléseidhez és kívánságaidhoz. Fontos megtalálni számodra és családod számára a megfelelőt.

Design konyha

A design konyha mindig egy kicsit avantgárd. Ez a design konyha a tiszta fogalmak szeretője, egyenes vonalakkal – gyakran sima felületekkel rendelkezik. Az egyszerűség és a minimalizmus iránti szeretet azonnal megragadja a szemet. Ugyanolyan varázslatosan egyszerű, mint meglepő módon feltűnő. Ha a szokatlanul – ritka anyagot, a legmodernebb (kommunikációs) technikát, a magasfényű felületet vagy az extravagáns színsémát szeretnél – ezt a stílust választod. Azonban egy ilyen konyha nem tolerálja a rendellenességet, mivel csökkenti a karizma csendjét és komplexitását.

Funkcionális konyha

A teljesen funkcionális konyha rengeteg tárhelyet kínál, még kis alaprajzokkal is. Ő az edények, készülékek és élelmiszerek értelmes szállásának világbajnoka. Mindent átgondoltunk az utolsó részletekre kiterjedően, és elsősorban a munkaterhelés megkönnyítésére szolgálnak. Az eszközöket a felhasználók személyes napi igényeihez igazított hatékonyságuk alapján választják ki, és gyakran a kipróbált konyhai eszközökön alapulnak. Az asztalok és a homlokzatok nem okoznak felesleges többletmunkát a sima felületek miatt. Állítható magasságú vagy mobil elemek használhatók, és maximális kényelmet és további mobilitást biztosítanak. Ez ugyanúgy érdekes a családok és a háztartások számára.

Klasszikus konyha

klasszikus konyha időtlen a designban, ezért soha nem megy ki a divatból. Ő az élet barátja: diszkrét és szilárd. Ugyanazt a nyugalmat sugározza, mint a felhasználók. Mindennek van helye. Többek között a gondos tárhely biztosítja, hogy minden a lehető legjobb módon szerveződjön. A hagyományos, de kortárs anyagokat a különleges értékstabilitás jellemzi. Nagy igény van a funkcionalitásra és a bevált technológia ésszerű használatára.

Vidéki konyha

vidéki konyha hangulatos és tele van szeretetteljes részletekkel. Azok számára, akik a konyhában sokkal többet látnak, mint egy élelmiszer-előkészítési helyet. Különösen azok, akik szeretnek főzni és együtt étkezni, szeretik ezt a stílust, ami annyira boldog és egyszerű, mint a felhasználók. Hihetetlenül sokoldalú. A palettájuk könnyű, a déli fafrontok teljes melegséget árasztanak az egész konyhában. A rusztikus hatása még jobban kihozza ennek a stílusnak az egyéniségét. És a legjobb rész: a legújabb technológiát nem kell elengedned!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük