Konyhai drótprogram – szerelvények és konyhai vasalatok

Innovatív megoldások a hely optimális kihasználására. Nem kell többé a szekrénybe hajolnod. A legújabb innovációnak köszönhetően a vasalatokkal felszerelt konyhabútor nem kényszerít többé fárasztó testtartásra. Hatékonyságának köszönhetően a munka gördülékenyen és kényelmesen végezhető. 

Több százféle bútor, szerelvény és vasalat közül válogathat. Több helyre vágyik, és úgy érzi nincs elég tároló eleme konyhájában? A konyhai vasalatokkal mindezt egyszerűen megoldhatja. A helytakarékos krómozott kamra vasalatok és konyhai rácsok, könnyebb elérhetőséget és rugalmasabb munkavégzést eredményeznek. Különböző méretekből, színekből és márkákból szinte beláthatatlan a felhozatal, de mi segítünk dönteni.

  • szerelvények és konyhai vasalatok
  • sarokszekrény vesetálcák
  • felnyíló vasalatok
  • tároló szerelvények

Szerelvények és konyhai vasalatok

Mindazok a konyhai kiegészítők külső, belső rendszerek melyek a konyhabútor működéséhez és praktikus használhatóságához szükségesek. Alapvető kiegészítő vasalat minden konyhabútornál a fióknyitó, záró mechanika, ami lehet a legáltalánosabban használt műanyaggörgős fióksíntől egészen az önbehúzós csapódás csillapított vagy akár elektromos motorral ellátott fiókrendszer is. A Starax nagyon megbízható márka, amely elsősorban termékei, precíz pontossággal és magas anyag minőséggel biztosítják a konyhai eszközöknek nyújtott tároló helyeit. Ezek a termékek rozsdamentes acélból vagy króm vas szerkezetből készülnek, ezáltal nagyon hosszú élettartamuk van. Az ilyen fajta termékeknél, nem jöhet szóba másfajta anyag szerkezet. 

Sarokszekrény vesetálcák

Sarok megoldások egyike a vesetálca szett sarokszekrénybe. Kiforduló mechanizmussal ellátott szerelvény, így a szekrény tartalma az ember szeme elé tárul, rengeteg helyet biztosítva a konyhai eszközöknek. Felhasználása roppant egyszerű és nem igényel nagy szerelési folyamatot. Sokszor megrémülnek a partnereink, hogy hogy lehet megoldani a sarok eleméknél a kihasználatlan férőhelyet. Íme a megoldás! Kialakítása végett lehet jobb oldalra vagy bal oldalra is szerelni. Ezáltal bármilyen konyhabútort is terveztetsz, ezeknek a vesetálcáknak köszönhetően szász százalékosan ki tudod használni a leendő konyhabútorod férőhelyeit.

Felnyíló vasalatok

A felnyílók különösen komfortosak, mert a bútorhasználó mozgás- és fejmagasság tere mindig szabad marad, így sokkal kényelmesebben tudunk mozogni a szekrényünk előtt. A felnyílók nyitás közben bármely helyzetben megállíthatók, így záráskor mindig jól elérhetők. A nyitásrásegítők még külön komfortot jelentenek. Ezekkel a kiegészítőkkel fogantyú nélkül is működtethetjük ajtófrontunkat. A felnyíló vasalatot alkalmazhatjuk lakóterünk bármelyik helyiségében, de talán mégis a konyhában való elhelyezése praktikus igazán. Ez a harmonika felnyíló vasalat egyszerre működtet kettő darab ajtó előlapot is, ezáltal egy mozdulattal hozzáférünk a nagy szekrényünk egész tartalmához. Ennek köszönhetően sokkal nagyobb mozgásteret ad számunkra, más felnyíló megoldásokkal szemben. Ez a felnyíló rendszert alkalmazhatjuk fa, illetve alu keretes ajtólapokhoz is.

Tároló szerelvények

A rácsoknak sokféle típusa lehet, ezen felül is különböző felhasználási területtel rendelkeznek. A beépíthető fémrácsoknál lehet oldallapra vagy fenéklapra szerepelhető, illetve lehet ez éppen sarokszekrény vagy akár kamrapolc vasalat is. A konyhai fémrácsoknak köszönhetően könnyeben hozzáférünk a dolgainkhoz, valamint ki tudjuk használni a szekrényünk eldugott helyeit is. A konyhai rácsok tulajdonságai közül, ami még kiemelkedik az az átlátható tárolás, ezáltal könnyen észrevesszük mi hol is van. 


Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Legutóbbi bejegyzések