Konyha munkalap színek- milyet válasszak?

A konyhánk akkor lesz igazán harmonikus, ha a konyha munkalap színek és a bútor frontjának színei passzolnak egymáshoz. Azonban ez még nem minden, mert a munkalap anyaga is fontos. Lássuk, milyen konyha munkalap színek és anyagok közül választhatsz és melyiket miért ajánljuk!

Konyha munkalap színek választéka

Inspirációra van szükséged? Nézd meg a következő, már megvalósult egyedi konyhákat amikben a legkülönbözőbb színű és mintájú munkalapokat építettünk be kezdve a faerezet mintásoktól a földszínűn át a márványmintáig. 

Faerezet mintás konyha munkalap

Antracit szürke konyha munkalap

Márványmintás, sötétszürke konyha munkalap

Márványmintás, fehér konyha munkalap

Kőszürke konyha munkalap

Gyöngy szürke konyha munkalap

Konyha munkalap színek és front színek

A faerezet mintás, szürke és márványmintás konyha munkalapok igen nagy szépszerűségnek örvendenek megrendelőink körében. 

A faerezet mintás munkalapok óriási választékban állnak rendelkezésre és annyira élethűek, hogy még tapintásra is úgy érezhetjük, hogy egy valódi fa erezetét érezzzük ujjbegyünkkel. Kellemes megérinteni az enyhén durva de csiszolt felületüket, teljesen természetes és így kellemes látványt nyújtanak a szemnek, ráadásul vízállóak és jóval kevesebbet kell foglalkoznunk a rendben tartásával, mint a valódi fa munkalapok esetén.

Ha faerezetes konyha munkalap mellett döntesz, akkor a bútor front színe vagy üssön el tőle, vagy válasz pontosan ugyanazt a színt / mintát. A két eltérő fafajta megtöri az összhangot és nem is valami szép.

Remekül mutatnak együtt az erőteljesen elütő, kontrasztos színű munkalap és konyhabútor front színek, például a világos és sötét, vagy világos és élénk szín (sárga, piros) kombináció. Ha te jobban kedveled az egyszerűbb, visszafogottabb árnyalatokat, akkor válassz csupa világos vagy csupa sötét színt. Remekül működnek még a világosabb, pasztellszínű frontok és a természetes hatású, világosbarna, középbarna faerezet mintás konyha munkalapok.

Természetesen a fent említett színkombinációk nem csak a faerezetes mintáknál működnek, hanem bármilyen mintánál (márvány, gránit, kő).

Korábbi megrendelőink által megálmodott és megvalósított egyedi konyhák, konyha munkapult színek

Csupa világos színek

A magasfényű fehér frontok modern és minimalista hatásúak, míg a faerezet mintás, pasztell színű és matt frontok, konyha munkalapok megjelenése kissé visszafogottabb, vidékiesebb stílusúak. 

Havasi kőris front és világosbarna munkalap

Csupa sötét színek

Bár ritkábban választanak megrendelőink sötét frontot és sötét munkalapot, a megfelelő kombinációban igazán ízléses lesz a végeredmény. Akár modern, akár retro konyhabútor is összeállítható sötétebb árnyalatokból.

1000 éves tölgy és földszínű munkalap – igazi rusztikus konyha
Szivarbarna front és sötétszürke munkalap – modern konyha

Sötét és világos színek

A kontrasztos színek “örökzöldek” mindig, minden korban divatosak és szemet gyönyörködtetőek.

Mokka sötétbarna front és magasfényű fehér munkalap

Világos és élénk színek

Kevesen olyan bevállalósak, hogy egy erőteljes színt válasszanak, mint a piros vagy a sárga, pedig ezekből árnyalatokból is igazán stílusos, egyedi és különleges konyha állítható össze, ha egy visszafogott színnek kombináljuk őket, például sötétszürke, fehér, pasztell árnyalatok, faerezetes minták.

Citromsárga – sötétbarna, faerezetes

Válassz Te is a saját ízlésed és személyiséged szerint konyha munkalapot! Bemutatótermünkben megnézheted, megtapnthatod az összes bútorfront, illetve konyhai munkalap színt és mintát!

Vedd fel velünk a kapcsolatot most:

tomajbutormanufaktura@gmail.com

+36 30 356 9620

Vagy töltsd ki ezt az űrlapot!

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
  Hozzájárulás
  Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  Legutóbbi bejegyzések

  Energiatakarékossági tippek a konyhában

  Használj energiahatékony készülékeket, például hűtőszekrényeket, mosogatógépeket és sütőket. Ezek az eszközök kevesebb energiát fogyasztanak, miközben ugyanolyan hatékonyan működnek. Környezetbarát és takarékos élet – ez csak

  Olvass tovább »