Lehet, hogy az egyedi konyhabútor nem neked való? Ha bizonytalan vagy, olvasd el a cikket! Ha ez a 4 tényező igaz rád, inkább válassz elemes konyhát.

Kinek NEM való az egyedi konyhabútor?

Egyedi konyhabútor nem való mindenkinek és nem ezzel nincs is semmi probléma, hiszen különbözőek vagyunk, különbözőek az igényei. Mi a Tomaj Bútor Manufaktúránál elsősorban olyan lakástulajdonosok számára szeretnénk egyedi konyhabútor készíteni, akiknek egyéni elképzeléseik, speciális igényeik vannak és nem elégszenek meg a sztender méretű, elemes konyhákkal.

Lássuk hát, kinek nem való az egyedi konyhabútor!

Következő 4 pont közül ha valamelyik igaz rád, akkor neked nem való az egyedi konyhabútor.

1. Szűkebb anyagi keret

Kezdjük mindjárt a piszkos anyagiakkal! Őszinték leszünk és elmondjuk, hogy az egyedi konyhabútor készítés nem olcsó mulatság, hiszen minden egyes bútorlap egyedi méretben készül el, az általad választott színben, anyagban, kialakítással. A felhasznált elemek – például sarokvasalat, fogantyúk – sokkal strapabíróbbak és tartósabbak, mint a készen kapható konyhabútor esetén. Ugyanez igaz a bútorlapokra. Többféle gyártó létezik és a laminált bútorlapok minősége között is óriási a különbség.

Mindent összegezve kb. 1.500.000 Ft felett tudunk vállalni egyedi konyhabútor készítést

2. Nincs szükséged egyedi megoldásokra

Ha a konyhád sztender méretű és a fix szélességű és magasságú bútorokkal is elégett vagy, nem akarsz semmilyen extrát, esetleg ritkábban főzöl és a konyha nem kiemelt fontosságú helyiség az otthonodban (kicsi, nem tartózkodsz ott sokat), akkor számodra nem olyan fontos az egyedi konyhabútor.

3. Ha sürgősen szükséged van a konyhabútorra

Ha minél előbb szeretnél beköltözni az új otthonodba vagy egyszerűen csak a lehető leggyorsabban szükséged van konyhabútorra, akkor lehet, hogy az elemes konyha a neked való megoldás. Aki egyedi konyhabútort szeretne, a tervezésre is rá kell szánnia az időt, ami akár több személyes találkozást is jelenthet a gyártóval. Maga a konyhabútor elkészítése is több időt vesz igénybe, mert egyedi a konyhabútor gyártás nem tud ugyanolyan gyors lenni, mint az ipari.

4. Ha nincs kedved és időd az egyedi konyhabútor megtervezésére

Nálunk a Tomaj Bútor Manufaktúránál mindig az az első, hogy elbeszélgetünk a leendő konyha tulajdonosával. Meghallgatjuk az elképzeléseit, vágyait, majd mi is elmondjuk, hogy ezek közül mi az, ami megvalósítható, milyen szakmai ajánlásaink vannak. Igazán mutatós és praktikus konyhabútor csak úgy tud születni, ha szánunk az időt a megtervezésre. Az előzetes tervezés a legfontosabb, mint a háznál az alap, erre épül minden, ettől függ a végeredmény.

Tehát, ha nem szeretnél a konyha tervezésére sok időt szánni, inkább egy online tervező segítségével néhány óra alatt magad megtervezed, akkor neked nem való az egyedi konyhabútor.

A fentiek nem igazak rám, szeretnék egyedi konyhabútort!

Inkább az egyedi megoldásokat kedveled? Tele vagy ötletekkel és a fejedben egymást kergetik a jobbnál jobb elképzelések, hogy milyen konyhabútort szeretnél?
Vedd fel velünk a kapcsolatot mielőbb erre a linkre kattintva és mi segítünk az ötletelésben.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Legutóbbi bejegyzések