Hogy spórolj a konyhabútor költségein? A tervezéssel!

A jó konyhabútor legalább olyan jelentős szerepet tölt be egy család életében, mint maga a lakótér. A Tomaj Bútor Manufaktúra ennek szellemiségében kínálja egyedi gyártású és tervezésű, bútorait.

A konyhabútort érdemes a lakástervezés első fázisában megálmodni. Egy háziasszony pontosan tudja, mire van szüksége neki és családjának. Van, akinek a nagy munkafelületek fontosak, más szereti a helytakarékosságot, vagy a könnyen tisztíthatóságot. A gyerekbarát megoldás is fontos szempont lehet.

Új ház építése, vagy teljes átalakítás esetén akkor tudunk mindent a lehető legteljesebben az igényeinkhez igazítani, ha előre gondolkodunk, és meghatározzuk a végleges víz-gáz és elektromos kiállásokat. Így minden oda kerül, ahova elterveztük, ahol praktikusnak érezzük. A Tomaj Bútor Manufaktúra szakembere már a házépítés előtt megtervezi a számunkra ideális konyhát, hogy megerősítse elképzelésünket. Elég egy skiccet készítenünk és megadnunk a tér adottságait. A 3D terven, melyet elkészítenek, a bútortervező javaslatot tesz az anyaghasználatra, a forma- és színvilágra. A térrel összeillő, átgondolt színvilág nagyon lényeges szempont, ha harmonikus, jól megkomponált konyhára vágyunk.

Ez követően elkezdődik az egyeztetés, a pontosítás a megrendelővel. Lényeges az anyagi kondíciónkat is tisztázni, mielőtt bútort készíttetünk, mert a pár százezer forinttól akár másfél-kétmillió forintig is terjedhet egy-egy konyhabútor ára, függően a megrendelő elképzeléseitől, az anyagminőségtől, a méretektől. Minden igényt igyekeznek teljesíteni, így amennyiben alacsonyabb árfekvésben gondolkodsz, akkor sincs semmi gond, mert saját gyártású széria konyhaelemeik széles választékából állítják össze elképzelésedet.

 Mielőtt az asztalos műhelyben gyártásba kerül a bútor, a megrendelést a Dunaharasztiban lévő bemutatóteremben véglegesítitek személyes megbeszélés alatt. Mivel gyártásunk valószínűleg távol esik otthonodtól, így weboldalukon követheted bútorod gyártási folyamatát. Minőségi anyagokkal dolgozunk, elsődleges célunk az esztétikumon túl az időtállóság. A professzionális, modern technológiával felszerelt műhelyünk jelentősen nagyobb precizitást enged meg. Ennél fogva ezek a bútorok sokkal jobban kiállják az idő próbáját. A tomajmonostorai, falusi környezetben jól képzett dolgozók, vidéki nyugalomban gyártják le az elképzelést. A falusi műhelyből egyenesen a otthonodba szállítjuk a konyhabútort, ahol szakembereink beszerelik, így már csak a gondtalan, örömteli használatra vár.

3D LÁTVÁNYTERV KÉSZÍTÉSE A TOMAJ BÚTOR MANUFAKTÚRÁNÁL DÍJMENTESEN. TEKINTSD MEG KONYHÁINKAT, VÁLASZD KI A STÍLUST – SZÍNT – FORMÁT ÉS VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Legutóbbi bejegyzések