Elemes vagy egyedi konyhabútor?

Sokak számára érthetetlen fogalom, hogy mi is a különbség egy elemes és egy egyedi tervezésű konyhabútor között. Következő cikkünkből te is megtudhatod, melyik mellett voksolj. Már magában az “elemes” és “egyedi” szavak is jelentéssel bírnak.

Rajongasz a modern dolgokért és a kényelemért? Bosszantónak tartod a csekély színválasztékot? Magad akarod megtervezni a konyhádat? Szeretsz kitűnni a tömegből? Ha igen a válaszod ezekre a kérdésekre, tervezz egyedi konyhabútort!

Egyedi konyhádat közösen, igényeidhez igazodva tervezzük meg, míg elemes társaik szín és szabvány méreteikhez kötöttek. 

A TBM-nél több száz fényes vagy matt színből választhatsz. Mennyibe kerül egy egyedi konyhabútor? Ez ügyfeleink talán legtöbbször feltett kérdéseinek egyike. Erre az én kérdésem: hány évre vásárolod konyhabútorodat? Egyedi bútoraink nem csupán páratlan külsővel rendelkeznek, de időtállóak is. Egyedülállóan tervezett bútoraink a számos szerelvénytől, ajtófrontoktól, vasalatoktól, s nem utolsó sorban a beépítendő háztartási gépek minőségétől függ. 

Mi az, amit kapsz? A TBM megalkotja számodra a formatervezett, minőségi konyhagépekkel beépített, modern vagy rusztikus stílusú konyhádat – bárhogyan is döntesz konyhád stílusa felett.

Konyhád nálunk a legjobb kezekben van. Légy te a következő, akinek segíthetünk, akár egyedi, akár elemes konyhabútor készítésében.

Döntöttél már?

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük