Az egyedi konyhabútor otthonná teszi lakásod, okos megoldásokkal könnyebb lesz itt főzni, ráadásul május 23-ig 5% kedvezményt is adunk!

Ezért éri meg az egyedi konyhabútor [2022. május 23-ig 5% kedvezmény]

Az egyedi konyhabútor otthonná teszi lakásod, hiszen a konyha nem csupán főzőhelyiség, hanem élettér és társasági helyszín is. Lovasi András is megénekelte már slágerében, hogy “ Akkora buli van a konyhámban…” . De mitől is lesz igazán otthonos a konyha és miért éri meg egyedi konyhabútort vásárolni?

Az egyedi konyhabútor ízléses és “okos”

Milyen egy “okos” egyedi konyhabútor? Olyan egyedi megoldások, amik pontosan a Te igényeidhez igazított kiegészítőket jelent, amik könnyebbé teszik a mindennapos munkavégzést a konyhában, praktikusak, ráadásul a vizuális élményt is javítják. Ily például egy  rejtett szellőző, a lakásodhoz és magasságodhoz igazított szekrénymagasság, a szekrény végébe rejtett vitrin vagy extra tárolóhely, a holt terek kihasználása polccal, fiókkal vagy a konyha gépek nappali bútorba való beépítése “elrejtése”, amivel helyet spórolsz és a konyhabútor teljesen belesimul otthonodba.

Legyen az egyedi konyhabútor olyan, mint Te vagy

Válaszd ki a szekrény frontjának színét, variáld az árnyalatokat ízlésed szerint, bármilyen frontszínt és munkalapszínt kombinálhatsz, mert mi 3D-s tervet készítünk Neked. Így garantáltan előre látni fogod a végeredményt, ami pontosan olyan lesz, amit elképzeltél és ami illeszkedik otthonodba.

Tartós és prémium, német alapanyagok, elemek

Óriási a különbség bútorlap és bútorlap között. Ma már az egyedi konyhabútor is laminált bútorlapokból készül, de ezek között is hatalmas a minőségbeli eltérés. Ez természetesen kívülről nem látszik, mert a lényeg belül van és mi garantáljuk Neked, hogy első osztályú alapanyagokkal dolgozunk, aminek tartóssága fényévekre van az összerakós konyháétól. Ugyanez igaz a fogantyúkra, a vasalatokra, fiókokra, sínekre és mindenfélre kiegészítőre, amit beépítünk. Elsősorban német elemeket használunk:

 • StrongMax fióksín
 • Strong pánt
 • Lemans sarokvasalat
 • Blum felnyílóvasalat
 • Kesseböhmer konyha vasalat
 • TULIP Hrazda szálcsiszolt fogantyú
 • Kess freelight felnyílóvasalat

Nézz szét a referenciáink között, ha érdekel, milyen álmok valósultak meg eddig és ezeknek mennyi volt az ára. Rögtön ki is tudod számolni, hogy mekkora kedvezménnyel tudsz rendelni május 23 éjfélig!

5% kedvezmény 2022 május 23. éjfélig minden egyedi konyhabútorra

Most van a konyha hónapra, ezért szeretnénk egy ritka akcióval kedveskedni Neked. Rendelj egyedi konyhabútort május 23 éjfélig és 5% kedvezményt biztosítunk május 23-ig a konyha hónapja alkalmából! Keress minket a kapcsolati űrlapon keresztül, írj e-mailt az elemeskonyha@gmail.com címre vagy hívj fel minket telefonon a +36 30 356 9620 számon.

Bemutatóterem és bútornéző

Megnéznéd személyesen is bútorok front színeit, a munkaplapokat? Gyere el személyesen bemutatótermünkbe, ahol kollgégánk személyre szabott segítséget nyújt Neked! Kérünk, hogy előre egyeztess velünk időpontot, a fenti telefonszámon.

Bemutatótermünk címe: 2330 Dunaharaszti, Soroksári út 5.

Maximális térkihasználás és illeszkedés

Az egyedi konyhabútor lapjait egy számítógép által vezérelt, speciális gép vágja ki, így a kész bútor milliméter pontosan illeszkedni fog a konyhádba. Munkatársaink 20 év tapasztalattal rakják össze Neked a konyhád, így nem lesz szétszóródó faforgács, ferdén álló ajtó, 3 cm holttér vagy leeső polc, csúnya illesztés.

Profi, szenvedélyes szakemberek vagyunk és azért dolgozunk, hogy Te jól érezd magad a konyhádban, ami a lakásod egyik legfontosabb része. Légy büszke egyedi konyhabútorodra és mutogasd bátran a családnak, barátoknak!

Keress minket fenti elérhetőségeinken, ha Te is szeretnél személyre szabott, praktikus és egyedi konyhabútort!

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
  Hozzájárulás
  Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  Legutóbbi bejegyzések