Egyedi konyha a Tomaj Bútor Manufaktúrától – miért tőlünk rendelj?

Mi nem “csupán” egyedi konyhát készítünk, mi álmokat valósítunk meg. Veled együtt, a te elképzeléseid szerint, szenvedéllyel és odaadással, 20 éves tapasztalattal. A legjobb alapanyagokat használjuk, hiszen az a célunk, hogy Te elégedett légy.

Mi nem egy arctalan, óriási cég vagyunk, hanem egy családi vállalkozás, érző, megértő emberekkel, mindig készen arra, hogy meghallgassuk, mit szeretnél. Mi érted vagyunk, érted dolgozunk.

Veled és érted, szenvedéllyel dolgozunk

Családi vállalkozás vagyunk és szenvedélyből készítünk egyedi konyhákat közel 20 éve. Mi hisszük és valljuk, hogy az ember abban a legjobb, amit szeret, mert így lesz képes odaadással, odafigyeléssel csinálni.

A Tomaj Bútor Manufaktúra által készített egyedi konyhának lelke van, mert mi beleadunk apait-anyait és az a célunk, hogy Te elégedett légy és örömöt lelj a konyhádban.

Érted és veled együtt dolgozunk, megvalósítjuk az elképzeléseidet és olyan egyedi konyhát készítünk, amib akár évtizedekig ad majd helyet családi és baráti eseményeknek.

20 éve készítünk egyedi konyhát

Tudjuk, hogy manapság már nem örvend akkora tiszteletnek egy cég esetében a sok éves működés. Miért? Mert egyik pillanatról a másikra nőnek ki óriási cégek a földből, azonban ezek főként tech vállalatok, akik a modern technológiával szélsebesen fejlődnek. A mi szakmánk azonban egészen más. A jó, szép, igényes konyha készítését nem lehet néhány hét, néhány hónap alatt megtanulni. Ez egy kétkezi munka, ami rengeteg gyakorlatot igényel. Mi ilyen tekintetben régi motorosok vagyunk, mert tudjuk, hogy mennyi odafigyelést, precizitást, szakmai tapasztalatot igényel. 

A konyhabútor gyártás évek munkája kitanulni és mi 20 év alatt már több ezer órányi konyhaszerelésen vagyunk túl. 

3D-s látványterv

Mi is haladunk a korral és használunk modern technológiákat mind a gyártás, mint a tervezés során. Az elképzeléseid alapján készítünk Neked egy 3 dimenziós látványtervet, ami alapján előre látni fogod, hogy néz majd ki a konyhád. Így könnyen tudsz módosítani és biztosan olyan lesz a végeredményt, mint amit elképzeltél.

Milliméter pontos gyártás

A bútorlapokat egy kifejezetten az erre a célra készült géppel vágjuk ki, amit számítógép vezérel, ezért a bútorlapok illeszkedése milliméter pontos lesz. Ez teszi lehetővé, hogy a kész konyhabútor is pontosan illeszkedjen a konyhádba és az eredmény egy szép, igényes megjelenésű egyedi konyha lesz.

Szeretnél konyhát rendelni? Érdekelnek a részletek? Keress meg minket, írj egy e-mailt vagy kérj tőlünk visszahívást! Ha már ötleted is van, skicc formájában el is küldheted nekünk, hogy mielőbb elkezdhessünk doglozni a konyhádon. Ehhez kattints az előző linkre!

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Legutóbbi bejegyzések