Az első saját konyha – tervezési tippek és ötletek

Akár tanulás előtt, akár szakképzés után, akár azért, mert saját birodalmat akarsz alapítani a pároddal – egy ponton elhagyod a szülői házat, és elkezdesz megállni a saját lábadon, és saját háztartást vezetni. De mi van akkor, ha a felszerelt konyha nem igazán hívogat főzni és sütni, mert régi és kopott? Vagy az új lakásban nincs konyha. Akkor itt az ideje, hogy segítséget kérj szakértőnktől, és közösen tervezzétek meg első konyhád a Tomaj Bútor Manufaktúra bútortervezőjével.

Az első szakszerűen megtervezett konyha

Nem sokkal a szülők otthonából való kiköltözés után a legtöbb fiatalnál ugyanez a helyzet: az új bútorok, szőnyegek és függönyök költségei miatt az új konyha költségvetése meglehetősen szűkös. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nélkülöznöd kell egy új és funkcionális konyhát. Mert egy elegáns konyha semmiképpen nem pénzkérdés. Ha szeretnéd, ingyen készítünk neked egy 3D-s rajzot az elképzelt konyháról, amit igény szerint módosítunk, hogy tökéletesen olyan legyen a végeredmény, amit szeretnél!

Az első konyhával szembeni követelmények magasak lehetnek

Ugyanazok a tervezési elvek vonatkoznak az első beépített konyhára, mint egy tökéletes álomkonyhára: az ergonómia ugyanolyan fontos szerepet játszik, mint a megfelelő tárolóhely és a kellően nagy munkafelület. Az első saját lakás vagy az első közös helyiség a pároddal természetesen tükrözze a stílusod és ízlésed. Miért válassz tehát egy rohanó konyhát, ha a megfelelő színválasztásnak és a megfelelő részleteknek köszönhetően a saját kis főzőparadicsomoddá alakíthatod? A Tomaj Bútor Manufaktúra konyhastúdiójában hihetetlenül nagy a szín- és anyagválaszték, így az első konyha egyedi tervezése is gond nélkül megvalósítható.

Az első konyha, amely megfelel az ízlésednek

A saját ízlés szerinti konyha kialakítása azonban nem csak a színek és anyagok megfelelő kiválasztását jelenti. Az első kis konyha tervezésekor fontos figyelembe venni a szokásokat és preferenciákat is. Főleg fiatal korban a szabadidőt inkább a barátokkal való találkozásra és szórakozásra fordítjátok, mint a konyhában való rendteremtésre.

A konyhatervezés egy lépés az együttélés felé

Ha egy házaspár először költözik közös lakásba, és egy új, felszerelt konyha mellett dönt, meg kell fontolni a döntést, hiszen a közös konyhatervezés egy újabb lépés egy szebb jövő felé, amivel gazdagítani lehet a közös életet. Ezért szánjatok néhány percet arra, hogy megállapodjatok az új konyha közös ötleteiről. Ha teljesen más elképzeléseitek vannak egy vonzó konyhára, akkor hasznos, hogy ellátogassatok a konyhastúdiónkba, ahol a Tomaj Bútor Manufaktúra bútortervezője biztosan tud segíteni, és megfelelő javaslatokkal elégedetté tenni mindkét oldalt!