Mitől lesz prémium a konyhabútor és miért jársz vele jobban, mint az elemes konyhával? Nem csak a jobb minőségű anyagok miatt, hanem…

A neked való prémium konyhabútor

Mitől lesz prémium a konyhabútor? Az anyaghasználat, tervezés? Ha prémium konyhabútort választasz, akkor az elérhető legjobb minőségű, tartós és dekoratív alapanyagok használata a minimum, de ez még nem minden! Járjuk körbe ezt a témát és nézzünk konkrétumokat: mitől lesz prémium a konyhabútor?

Elemes konyha versus egyedi, prémium a konyhabútor

Előfordult már veled, hogy a lapraszerelt bútornál a méretek hibásak voltak, nem passzoltak egymáshoz az elemek tökéletesen és csak nagy nehezen sikerült az összeillesztés, ami nem is lett valami szép? Ilyen egyedi, prémium konyhánál nem fordulhat elő! A Tomaj Bútor Manufaktúra által készített minden konyhabútor lap 100%-ban illeszkedik egymáshoz, nincsenek kilógó élek és sarkok, elcsúszott alkatrészek. 

A bútorokat pedig természetesen mi szereljük össze neked össze, nem kell neked csavarokat keresgélni, a porban térdepelni és órákat, sőt napot konyhaszerelésre áldozni. Az időd sokkal értékesebb, amit így a családoddal, barátaiddal tölthetsz, amíg mi összeszereljük a konyhád.

A tökéletes illeszkedik és ízléses megjelenés pedig garantált, hiszen 20 éve foglalkozunk prémium konyhabútorok tervezésével, kivitelezésével és összeszerelésével.

Te vagy a legfontosabb

Ha a Tomaj Bútor Manufaktúrától szeretnél prémium konyhabútort, akkor teljes figyelmet kapsz tőlünk, mert számunkra az a legfontosabb, hogy megvalósuljon mindaz, amit megálmodtál. Legalább egy, de akár több személyes találkozó keretében, veled közösen tervezünk.

Először meghallgatunk, aztán átbeszéljük az elképzeléseid és szakmai tanácsokkal segítünk. Ha ha valami olyasmit kérsz, ami nem reális, nem nézne ki jól vagy egyszerűen nem érdemes megcsinálni, akkor ezt őszintén elmondjuk Neked.

Rád szabott, egyedi megoldások

A prémium konyhabútor egyedileg készül és pontosan a konyhádra szabjuk, a te ízlésedet és személyiségedet fogja tükrözni. Olyasmit is megvalósítunk, ami egy elemes konyhabútor vásárlása esetén soha nem kerülhetne a konyhádba.

A szekrények szélessége, magassága pontosan olyan lesz, ami a Te konyhádba ideális. 

Például 2022 februárjában egy soroksári fiatal pár kérésére plafonig érő toronyszekrényt építettünk be, ami extra magasságú, tehát a kereskedelemben ilyet nem kapni. Előnye, hogy a függőlegesen is maximálisan kihasználja a teret, csupán néhány arasznyi helyet hagytunk a szekrény teteje és a plafon között. 

Ennek a konyhabútornak a másik jellegzetessége, hogy vitrinnel zártuk le a toronyszekrényt, ahova  a nagymamától ajándékba kapott étkészletet helyezték el.

A prémium konyhabútor tehát sokkal személyesebb és kreatívabb, mint az elemes konyha.

Praktikum és helykihasználás

Számtalan olyan egyedi megoldás létezik, amivel könnyen hozzáférhetővé tehetők a mélyebb szekrények, a sarokszekrény és a magasabban lévő polcok is. Ezekből a megoldásokból annyit és olyat építhető be a prémium konyhabútorba, amilyet csak szeretnél.

Prémium konyhabútor, prémium alapanyagokból

Bútorlap és bútorlap, vasalat és vasalat között is óriási a különbség minőségben és persze árrban is. Bár ezek a részek kívülről nézve láthatatlanok, alapvetően meghatározzák a konyhabútor tartósságát, használhatóságát

Mi a legjobb minőségű, főleg német vasalatokat, pántokat, fogantyúkat használjuk. Például StongMax fióksín csillapítás, Blum felnyílóvasalat, Kesseböhmer konyhai vasalat, TULIP Hrazda fogantyúk.

“Bútorsimogató” – személyesen meg lehet tekinteni a bútorlapokat

Ha szeretnéd, akkor eljöhetsz hozzánk a műhelybe is Dunaharasztira és tekints meg, tapintsd meg élőben a bútorlapokat és válaszd ki a neked leginkább tetsző színt, anyagot, stílust!

Kérlek, hogy ez esetben előre egyeztess velünk egy időpontot erre a linkre kattintva, mert a csapat legtöbbször helyszínen van és konyhát szerel.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Legutóbbi bejegyzések