7 elbűvölő modern sarok konyha, és amit belőlük tanulhatunk

A modern sarok konyha az egyik legnépszerűbb és legpraktikusabb konyhabútor. Méltán. Sokféle méretű helyiséghez igazítható, ráadásul a hatékony munkafolyamat szempontjából ez az egyik ergonómiailag legmegfelelőbb konyhakialakítás. Mai blogcikkünkben 7 példán keresztül mutatjuk be nektek, hogy mennyire sokarcú a modern sarok konyha, és milyen nagy tervezési rugalmasságot biztosít.

1. Vállald be a dupla soros szekrénysort!

Tárolóhelyből sohasem elég, kis konyhák esetében pedig valóságos áldás. Ha egyedi konyhabútort tervezünk neked, biztos lehetsz benne, hogy minden kis zugot kihasználunk és felhasználunk, hogy kényelmes konyhád legyen!

2. Modern sarok konyhához elég egy falszakasz is!

Konyhasziget vagy sarok konyha? Legyen mindkettő! Ennél a konyhánál a sarok konyha L alakjának szárából képezték a konyhaszigetet. Ezért csak egyetlen falszakaszra volt szükség, mégis formailag egy sarok konyhabútort készítettünk. A tervezés legnagyobb tanulsága az, hogy a klasszikus formákkal lehet játszani, és úgy alakítani őket, hogy a leginkább megfeleljenek a család igényeinek.

3. Ne félj az élénk színektől!

Bár a modern stílus alapvetően visszafogott színvilágú, remek alkalmat ad az élénk színek használatára is. Egy mély árnyalatú piros nagyszerűen kiegészíti a hűvös fehéret és feketét, és élettel, energiával tölti meg a konyhát. Csempéssz be egy izgalmas színt, és változtasd a lakásod ékszerévé a konyhát!

4. A meleg hangulat záloga: természetes fa felületek

A modern stílust szeretnéd kombinálni a rusztikus konyhák családias, meleg hangulatával? Nézd meg ezen a szürke modern sarok konyhán, milyen varázslatra képesek a természetes fa felületek! A Bordalino Natúr Tölgy munkalap remekül ellensúlyozza a szürke szín és a modern formavilág egyhangúságát, és hívogató hangulattal tölti meg a helyiséget.

5. A toronyszekrényhez válassz más színt!

Ha a toronyszekrényhez más színt választasz, akkor megtörheted az esetleg túl hosszú fal egyhangúságát. Ugye mennyire feldobja az összhatást ez a Locarno cseresznye toronyszekrény?

6. Hangold a felső elemeket világosabb színűre!

Ha az alsó elemek sötét színt kapnak, a felsőknél válassz fehéret vagy valamilyen világos színt. A világos színű frontok ugyanis tágasabb, levegősebb hatást biztosítanak, és biztos lehetsz benne, hogy nem fogod sötétnek vagy nyomasztónak érezni a bútorokat még kis felületű helyiség esetében sem.

7. Egy formabontó elem mindig látványosságot hoz

Ebben a konyhában lehetőségünk volt szabadon tervezni, ugyanis megrendelőnk még építkezési szándékát megelőzően kérte látványtervünket, és ennek alapján épült meg a konyha. A toronyszekrényt teljes egészében a falba építettük, kissé formabontó hatást kölcsönözve a klasszikus L vonalnak.

Megtetszett a modern sarok konyha? Várunk bemutatótermünkben, vagy keress minket elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is>>

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Legutóbbi bejegyzések