Mert nem minden a külső!

Mert nem minden a külső!

Egy konyhabútor tervezésénél elsődleges cél hogy praktikus, könnyen használható és testünk méreteihez igazodó is legyen. Tervezése nem csupán formai, hanem műszaki gondolkodást is követel. Egyaránt ismerni kell a felhasználó főzési- illetve étkezési szokásait. Egy konyhabútor akkor tökéletes, ha...

Tovább olvasom
Kivetőpántok

Kivetőpántok

Egyedi konyhabútorunk értékében és teherbírásában a kardinális szerepet valójában a vasalatok töltik be. Így lesz ez az egyik legfontosabb eleme, mely ugyanakkor a konyhabútor értékét, s egyben költségét is növeli. Vasalat típusokon belül nagy minőségi és árbeli különbségek lehetnek.

Tovább olvasom
Látványos és Ellenálló!

Látványos és Ellenálló!

Számtalan háziasszony ismeri milyen nehéz tisztán tartani csempéit a konyhafalon, fugáikról nem is beszélve. Kipróbált már számos tisztítószert, mégis órák teltek el mire a kívánt tisztaságot elérte – ez időigényes és bosszantó. Lehet, hogy Ön is ezzel a problémával küzd? Ne csüggedjen! Mi tudjuk a megoldást! 

Tovább olvasom
Elemes konyhabútor vagy egyedi konyhabútor?

Elemes konyhabútor vagy egyedi konyhabútor?

Sokak számára érthetetlen fogalom mi is a különbség egy elemes és egy egyedi tervezésű konyhabútor között. Következő cikkünkből tudni fogja, melyik mellett voksoljon. Már magában az "elemes" és "egyedi" szavak is jelentéssel bírnak. Rajong a modern dolgokért és a kényelemért? Bosszantónak tartja a csekély színválasztékot? Maga akarja megtervezni a konyháját? Szeret kitűnni a tömegből? Ha igen, tervezzen egyedi konyhabútort!

Tovább olvasom